Sneakersokken

Sneakersokken zijn lage sokken waar het boord net onder of net boven de enkel eindigt. Als ze onder de enkel eindigen noemen we deze ook wel invisible sneakersokken oftewel footies.

Onze sneakersokken zakken niet af. Wij verkopen de sneakersokken zonder teen naad, glad afgewerkt en met een klein boordje. Dit boordje maakt dat deze sneaker sok net een centimeter hoger is, maar daardoor goed blijft zitten en niet steeds onder uw voet in de schoen schiet. Ook zijn er de extra lage invisible sneakersokken of footies met anti slip bij de hiel, zodat deze ook goed om de voet blijft zitten.

Bekijk al onze sneaker sokken

Naft sneakersokken

Deze zijn gemaakt van 80% katoen, 17% polyamide en 3% elastaan. Deze materialen maken samen een stevige sok met een goede pasvorm. Deze sneaker sok blijft goed zitten en zakt niet naar onder u voet.

Invisible sneakersokken footies

Blijven goed zitten door het siliconen anti slip stripje aan de binnenkant bij de hiel. Door het hoge katoen gehalte en de 3% elastaan hebben ze een goede pasvorm. Houd bij u bestelling wel rekening met krimp bij meerdere keren wassen.

Grote maat sneakersokken

Sneakersokken zijn leverbaar voor dames en heren in de maten 47, 48, 49 en 50. Mensen met grote voeten willen deze ook dragen.